Zonder keerlussen kan het ook!

Zonder keerlussen kan het ook!

1 december 2018 0 Door Patzer

Wat was die man van de provincie toch overtuigd van zijn keerlussen. Tabellen met wetenschappelijk berekende voertuigverliesuren (*) ondersteunden zijn presentatie en zijn voorkeur voor de variant 8A van de ongelijkvloerse kruisingen van de N14. Honderden mensen gingen naar huis met een plaatje in het hoofd van een soort droedel en een vermoeden dat men in 2026 verschillende rondjes via keerlussen rond The Mall zouden rijden voordat men uiteindelijk bij de bestemming zou arriveren.

En toen was er nieuws. Goed nieuws. Licht na de tunnel! De ingenieurs beseften dat ze er een dolle boel van hadden gemaakt en namen opnieuw plaats achter het tekenbord. Een nieuwe variant waarbij twee keerlussen waren uitgegumd was het resultaat.

Wel moet de raad 11 december een beslissing nemen, die richting de minister kan worden gestuurd. En de inwoners mogen ook niet vergeten worden. Vandaar mag u komende week nog snel even kennis maken met het nieuwe plan, en uw mening geven tijdens een ingelaste spoedpresentatie.

(*) “voertuigverliesuren” staat niet voor het aantal uren dat u uw auto niet meer kunt vinden, maar voor het aantal uren dat u verliest terwijl u in de file staat.

 

Copyright

  • Alle illustraties zijn door copyright beschermd en mogen niet zonder toestemming worden overgenomen.